2010 m. sausio 22 d., penktadienis

Mokytoja, kuri mėgsta šypsotis


Klaipėdoje pavasario semestru savo mokymo veiklą pradės Kindermusik mokytoja Alina Birbalaitė. Ji dirbs p. Ramunės Arutiunian mokykloje, ves Kindermusik klases vaikų darželiuose.

Alina prisistato mums

"Nuo mažens myliu muziką. Būdama pradinukė pradėjau mokytis groti pianinu, dabar jis mano geriausias draugas. Dar mokykloje dainavau kur tik galėjau: chore, ansamblyje, duete, iš pamokų pakeliui namo... Vėliau mokyklą pakeitė socialinio darbo studijos, jas baigiau pernai. Ilgai blaškiausi tarp potraukių skirtingiems dalykams, negalėjau apsispresti ko trokštu labiausiai... Dirbau anglų kalbos vertėja, iki šiol dirbu su kurčiaisias - pasaulyje, kur karaliauja tyla.
Dabar "Kindermusik" matau kaip galimybę save realizuoti ir sujungti 3 labiausiai mane traukiančias sritis: meilę muzikai, žmogui ir anglų kalbai. Artimiausiu metu su bendraminte Ramune ketiname pradėti "ABC Music & Me" programą. Dedu daug vilčių į save ir į šią mokyklą, nes tikiu "Kindermusik" filosofija: pati užaugau apsupta muzikos, o anglų kalbos papildomai mokiausi sau versdama patinkančių dainų tekstus. Kartą pasisodinusi ant kelių sūnėną mokiau jį pianininu groti "Baltąją varnelę", o jis paklausė, kodėl aš nesu muzikos mokytoja, aš tik nusišypsojau...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą